Mediator Zeist

Jullie scheiding van begin tot eind geregeld

Als je samen aan gaat tafel met mij als jullie mediator in Zeist, help ik jullie om goede afspraken te maken. Er komt zo snel duidelijkheid over alles wat er bij de scheiding komt kijken. Daardoor komt er rust en overzicht. De insteek is dat je allebei zo goed mogelijk verder kunnen, nu en in de toekomst. Als je samen ouders bent, geeft dit een extra goede basis.

mediator Amersfoort

Maak kennis met onze mediator in Zeist

Inge Kreukniet

“Tijdens het scheidingsproces worden alle zaken op een rijtje gezet en besproken. Zo kunnen er goede afspraken worden gemaakt. Er wordt voor gezorgd dat alles goed op papier komt te staan.”

Jullie scheiding van A tot Z geregeld voor een all-in tarief

Alle gesprekken zijn bij jullie thuis, daardoor is er ruimte voor het gesprek. Ik kan ook een gesprek met jullie kinderen hebben, zodat zij hun verhaal kwijt kunnen. De gesprekken kunnen ook in de avonduren en zijn altijd met jullie samen, zodat je allebei over alle informatie beschikt.

Samen scheiden onder begeleiding van de mediator Zeist

Mijn dienstverlening  bestaat uit:

Ik begeleid jullie om samen afspraken te maken over de alimentatie, financiën, pensioen en jullie eigen woning. Ook is er ruimte om stil te staan bij de emotionele kant van de scheiding. Zodra over alles overeenstemming is stel ik het scheidingsconvenant op, deze neem ik uiteraard met jullie door.
Ik begeleid jullie ook om een ouderschapsplan op te stellen, we zullen alles bespreken wat met jullie kinderen te maken heeft. Denk hierbij aan de zorgverdeling, de invulling van verjaardagen en feestdagen, kinderalimentatie en hoe jullie elkaar op de hoogte houden als het om jullie kinderen gaat.
De juridische procedure wordt door onze eigen advocaat verder in gang gezet. Jullie hoeven dus niet zelf naar de rechtbank toe of een advocaat in te schakelen.

Hiermee is jullie scheiding volledig en zorgvuldig afgehandeld.

Ik ontmoet jullie graag samen voor een kosteloos kennismakingsgesprek

Kennismakingsgesprek

Ik neem altijd ruim de tijd voor het kennismakingsgesprek. Ik nodig jullie uit om de hele situatie toe te lichten, zodat ik hier een beeld van kan vormen. Door gerichte vragen te stellen kan ik een betere inschatting maken van de dienstverlening die in jullie specifieke geval nodig is. We gaan bespreken of:

Er kinderen zijn en of deze al op de hoogte zijn van de scheiding, of jullie een koopwoning hebben, of een eigen bedrijf etc.
Jullie al ideeën hebben, of is de beslissing te gaan scheiden nog maar net genomen?
Verder licht ik het proces en mijn werkzaamheden verder toe en neem ik de tijd om al jullie vragen te beantwoorden.
Nadien zal ik het tarief en de dienstverlening afstemmen op jullie situatie, dit is altijd maatwerk. Ook bespreken wij de actiepunten voor de volgende afspraak.

Benieuwd of Inge jullie ook kan helpen?

Laat je gegevens dan hier achter en Inge neemt contact met je op

We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

Gratis kennismaking

Neem contact op